Eva (Supply Chain Planner)

Na het afronden van de hbo opleiding Biologie heeft Eva de Master Science and Business Management afgerond. Tijdens deze Master heeft Eva een stage Lean Management gedaan bij een productiebedrijf in de voedingsmiddelen industrie. Hier is zij vervolgens gaan werken en werkt ze nu bijna 5 jaar. Eva is hier begonnen als Order Processor, waar zij verantwoordelijk was voor het voorraadproces. Als er problemen waren ging Eva deze achterhalen en zo snel mogelijk oplossen. Hierbij was zij voornamelijk bezig met snel schakelen tussen verschillende interne afdelingen en externe vervoerders. Vervolgens heeft zij een stap gemaakt naar Supply Network Planner. In deze complexe rol houdt Eva zich vooral bezig met de lange termijn planning. Op basis van de forecast stelt ze een verpakkingsplan op voor de fabriek, over hoe de productielijnen zo efficiënt mogelijk kunnen draaien. Hierbij houdt ze rekening met bijkomende factoren als de houdbaarheid en het rijpingsproces van de producten. Daarnaast is Eva Key User, waarbij zij data verzamelt, servicelevels presenteert en neemt zij de leiding in het sparren met collega’s over verbeteringen. Momenteel is Eva op zoek naar een nieuwe uitdaging waarbij ze zichzelf kan blijven ontwikkelen. 

Eva is een vriendelijke dame. Organiseren kan je zeker aan haar overlaten, zo is zij bezig geweest met zowel lange als korte termijn planningen. Daarnaast organiseert Eva de kerstborrel en heeft zij in het bestuur gezeten voor de young professionals binnen de organisatie, waarbij zij diverse activiteiten organiseerde. Hieruit blijkt ook dat Eva een echte doorpakker is. Ze werkt graag hard en laat haarzelf niet snel afleiden. Toen zij haar carrière begon had zij best een lastige start, aangezien de functie complex was en ze geen enkele kennis hierover had. Echter liet Eva het hier niet bij zitten en zette alles op alles om zo snel mogelijk de kennis te hebben en zelfstandig aan de slag te kunnen. Eva is analytisch sterk. Ze heeft ervaring met data, waarbij ze regelmatig grote lappen data analyseerde en hier de details uithaalde die nodig waren. 

Eva is beschikbaar voor 32-40 uur per week, heeft een opzegtermijn van één maand en een salarisindicatie van € 4.500,- bruto op fulltime basis. 

Werkzaamheden

2021 - heden: Supply Network Planner
  • Verantwoordelijk voor de lange termijn planning;
  • Op basis van de forecast een verpakkingsplan maken over hoe de productielijnen het meest efficiënt kunnen draaien in de fabriek;
  • Hierbij rekening houden met bijkomende factoren zoals tht, tijdsframe en rijpingsproces van de producten;
  • Wekelijks een plan opstellen en hierbij rekeninghouden met seizoen producten;
  • Stakeholdermanagement: Schakelen met 10 externe partijen. Bij deze partijen besteden ze gedeeltelijk het verpakken uit;
  • Key user van diverse systemen, waaronder PowerBi;
  • Servicelevels presenteren en sparren over verbeteringen met de afdeling, hierin neemt Esther de leiding.
2018 - 2021: Order Processor
  • De voorraden bekijken of er voldoende is om aan de klantvraag te voldoen;
  • Begeleiden van het voorraadproces;
  • Knelpunten signaleren in het voorraadproces en deze oplossen;
  • Dagelijks de leveringen controleren in SAP;
  • Contact met diverse afdelingen en externe partijen zoals Sales, Customer Service, het warehouse, de fabriek en de vervoerders.

Functie

Supply Chain Planner

Leeftijd

32

Woonplaats

Utrecht

Salaris

€4.500 tot €5.000

Opleidingsniveau

WO

Talenkennis

Nederlands en Engels uitstekend in woord en geschrift. Duits basis in woord en geschrift.

Computervaardigheden

Ms Office (Word, Excel, Outlook), ERP-systemen (SAP), LaTeX, MicroStrategy en PowerBI.